Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727298132

Liga 727298132 Información oficial sobre el partido 727298132 en Hattrick

04.05.2024 18:00:00

FC Pavian Alineación oficial del equipo 'FC Pavian' en el partido 3 - 1 1.FC Wadlbeisser 2021 Alineación oficial del equipo '1.FC Wadlbeisser 2021' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Pavian Alineación oficial del equipo 'FC Pavian' en el partido 3 - 0 1.FC Wadlbeisser 2021 Alineación oficial del equipo '1.FC Wadlbeisser 2021' en el partido
Tiene un resultado normal 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Pavian

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Tim Gschoßmann va anar directament als peus de Thierry Varela que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Pavian va ser Falco Ullmann.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Pavian va aconseguir el 3 - 1 quan Falco Ullmann va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Jonas Pirchler va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 33, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Stipe Mikulandra del Pavian ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jonas Pirchler! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Lars Michal una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Hennes Holten va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mikhail Kozlov de Pavian es va guanyar la targeta groga merescudament.

1.FC Wadlbeisser 2021

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Passats 26 minuts de partit, Wadlbeisser es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Hermann Stadler-Ruiner es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Joachim Hartka va entorpir al marcador d'en Carl Medlitsch per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 215 Minuto 41 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Lander Bes quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sven Vock de Wadlbeisser amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.