Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727298122

Liga 727298122 Información oficial sobre el partido 727298122 en Hattrick

20.04.2024 18:00:00

Uschis 11 Alineación oficial del equipo 'Uschis 11' en el partido 0 - 3 Bonecrackers FC Alineación oficial del equipo 'Bonecrackers FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Uschis 11 Alineación oficial del equipo 'Uschis 11' en el partido 4 - 0 Bonecrackers FC Alineación oficial del equipo 'Bonecrackers FC' en el partido
Es un cenizo 3.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Uschis 11

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Dominik Pesl va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Stig Haugen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): 瞿 (Qu) 育德 (Yude) de Uschis va intentar batre la porteria rival al minut 17 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Thomas Pukallus va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 18, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Ionel Ariton va estar a punt de marcar al minut 19 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55, Ionel Ariton quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Ionel Ariton hauria d'haver estat gol al minut 58 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Uschis va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan 瞿 (Qu) 育德 (Yude) va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Stig Haugen va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al 89, Niklas Bata hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Stig Haugen. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Bonecrackers FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Mike Wöhlcke va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Bonecrackers i marcant el 0 - 1.
  • 186 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Bonecrackers va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Jens Rosenhammer.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Jens Rosenhammer va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 72, i va fer pujar el 0 - 3 per a Bonecrackers.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Leo Dietzschold de Bonecrackers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Raimund Nebauer de Bonecrackers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.