Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727296677

Liga 727296677 Información oficial sobre el partido 727296677 en Hattrick

04.05.2024 18:00:00

FC Hansa Schellhorn Alineación oficial del equipo 'FC Hansa Schellhorn' en el partido 0 - 2 SC Wilmas Latschen Alineación oficial del equipo 'SC Wilmas Latschen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Hansa Schellhorn Alineación oficial del equipo 'FC Hansa Schellhorn' en el partido 0 - 1 SC Wilmas Latschen Alineación oficial del equipo 'SC Wilmas Latschen' en el partido
Tiene un resultado normal 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,5 % 0,5 % 90,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Hansa Schellhorn

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): En Tony Riede va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ekkehart Watschull de AFDFCH va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

SC Wilmas Latschen

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): Amb 32 minuts jugats, Wilson Pi de Latschen va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, Ryan Lieftink va augmentar l'avantatge de Latschen a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Latschen va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Tomás António Mendes Lourenço va desviar el xut final de Fawzi Al-Khetbi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Marino Frison després de 35 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Tomás António Mendes Lourenço va poder desviar-lo a córner.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del AFDFCH. La jugada d'estratègia del Latschen per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Paulo Cardoso va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 de partit, José Alberto Izquierdo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Wilson Pi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Faisal Hajj de Latschen es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.