Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727293151

Liga 727293151 Información oficial sobre el partido 727293151 en Hattrick

11.05.2024 18:00:00

Gänseblümchen 07 Alineación oficial del equipo 'Gänseblümchen 07' en el partido 2 - 2 Porzer_Jungs Alineación oficial del equipo 'Porzer_Jungs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Gänseblümchen 07 Alineación oficial del equipo 'Gänseblümchen 07' en el partido 1 - 5 Porzer_Jungs Alineación oficial del equipo 'Porzer_Jungs' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gänseblümchen 07

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Gänseblümchen equilibrava la balança al minut 29. En Dustin 'Stopper' Tellier, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): En Mané Capoeira entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Gänseblümchen, un peu providencial d'en Ferit Dolay va situar el 2-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Mané Capoeira del Gänseblümchen ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 39 per blocar una centrada d'en Ignatiy Erzylev va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Gänseblümchen.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, Kenn Baden gairebé va marcar per a Gänseblümchen des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Roberto Chirinos, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El Gänseblümchen ho intentava per la dreta per mitjà de Kenn Baden, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ignatiy Erzylev va estar a punt d'avançar els locals al minut 89 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Porzer_Jungs

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): El jugador de Porzer_Jungs Tanio Maragaño va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 21 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 141 Minuto 62 (Gol de contra por el centro): Tanio Maragaño va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Porzer_Jungs, al minut 62. El marcador va canviar a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Paolo Chisari estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Alex Schädler, als 38 minuts, va fallar per ben poc.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Porzer_Jungs va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ēriks Siliņš es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Tanio Maragaño quasi aconsegueix empatar per Porzer_Jungs al minut 57, però Christian Lisker va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fredrik Nilsson de Porzer_Jungs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.