Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727290515

Liga 727290515 Información oficial sobre el partido 727290515 en Hattrick

04.05.2024 18:00:00

Dank Boyz FC Alineación oficial del equipo 'Dank Boyz FC' en el partido 7 - 0 Weetwork Alineación oficial del equipo 'Weetwork' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dank Boyz FC Alineación oficial del equipo 'Dank Boyz FC' en el partido 4 - 0 Weetwork Alineación oficial del equipo 'Weetwork' en el partido
Tiene bastante suerte 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dank Boyz FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 6 (Gol evento especial extremo + rematador): Hans Herbert Fuxa estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ralph-Dieter Bröcker va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 6.
  • 115 Minuto 17 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Selwyn van Engelen no va poder aturar Martin Gnam de Dank, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 17 el 2 - 0.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Dank va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Hans Herbert Fuxa progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Dank va aconseguir el 4 - 0 quan Florian Ziörjen va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 73 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Dank al minut 73, que va llançar ajustat al pal en Lucio Oberwinster. 6 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Amb 77 minuts jugats, en Florian Ziörjen va augmentar l'avantatge de Dank a 7 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3, Florian Ziörjen arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 26 quan Ralph-Dieter Bröcker de Dank gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 207 Minuto 55 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Hans Herbert Fuxa va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Heinz Dallitz una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Marek Kerschhofer va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Weetwork

Goles Goles

  • 109 Minuto 65 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Wolfdietrich Schlee es va complicar la vida al minut 65 intentant esquivar Hans Herbert Fuxa en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Dank, va robar-li la pilota i va marcar el 5 - 0 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Wolfdietrich Schlee de Weetwork va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.