Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727288436

Liga 727288436 Información oficial sobre el partido 727288436 en Hattrick

27.04.2024 18:00:00

Haarschlamber Alineación oficial del equipo 'Haarschlamber' en el partido 3 - 2 BrünzowPower Alineación oficial del equipo 'BrünzowPower' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Haarschlamber Alineación oficial del equipo 'Haarschlamber' en el partido 3 - 1 BrünzowPower Alineación oficial del equipo 'BrünzowPower' en el partido
Tiene un resultado normal 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,9 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Haarschlamber

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Charles de Waard ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Haarschlamber es posava per davant 1 a 0.
  • 135 Minuto 26 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Trịnh Nam Tú va marcar el 2 - 0 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Trịnh Nam Tú, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Haarschlamber.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Prasad Teja es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

BrünzowPower

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 39 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de BrünzowPower. A fi d'aconseguir el 3 - 1, van tocar-la en curt per tal que Floris Nicolas xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 152 Minuto 53 (Gol por la izquierda): BrünzowPower va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Dzintars Lapiņš va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Tibor Szlanyinka va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El BrünzowPower creava perill des de la dreta al minut 74, però en Jan Żurawski, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Dzintars Lapiņš desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joshua McInerney es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.