Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727285813

Liga 727285813 Información oficial sobre el partido 727285813 en Hattrick

11.05.2024 18:00:00

FC SixPoundGod Alineación oficial del equipo 'FC SixPoundGod' en el partido 3 - 4 Puckoronia 09 Alineación oficial del equipo 'Puckoronia 09' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
FC SixPoundGod Alineación oficial del equipo 'FC SixPoundGod' en el partido 1 - 8 Puckoronia 09 Alineación oficial del equipo 'Puckoronia 09' en el partido
Tiene suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC SixPoundGod

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a SixPoundGod va ser Juan Carlos Vime.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): SixPoundGod va aconseguir el 2 - 0 quan Leonardo Balestreri va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): SixPoundGod va augmentar la diferència quan Marc Deasy no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Robert Peter després que el jugador de SixPoundGod li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Puckoronia 09

Goles Goles

  • 152 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Puckoronia va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Norbert Rottmooser va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 152 Minuto 72 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Quentin Durisch va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 72 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 77 minuts Jonas Werndle va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Hajdar Šarić va poder marcar tot sol el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Władysław Bujanowicz, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 252 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Marco Béliveau la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Puckoronia havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 260 Minuto 76 (Ocasión de falta): El jugador visitant Jonas Werndle va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 76 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.