Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727283348

Liga 727283348 Información oficial sobre el partido 727283348 en Hattrick

11.05.2024 18:00:00

2009 SV Landau-West Alineación oficial del equipo '2009 SV Landau-West' en el partido 3 - 1 FC Brinden Alineación oficial del equipo 'FC Brinden' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
2009 SV Landau-West Alineación oficial del equipo '2009 SV Landau-West' en el partido 1 - 1 FC Brinden Alineación oficial del equipo 'FC Brinden' en el partido
Tiene suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,4 % 7,0 % 21,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

2009 SV Landau-West

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Pål Tufte va donar a Landau-West un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Raimond Bildstein ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Landau-West es posava per davant 2 a 1.
  • 134 Minuto 77 (Gol de penalti): Als 77 minuts de joc, els nois de Landau-West van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Mouloud Chikh augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Raimond Bildstein va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Landau-West se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): El jugador local Pål Tufte per poc que no incrementa el marcador al minut 21. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Deolindo Luís Pinto va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Raimond Bildstein va estar a punt d'avançar els locals al minut 42 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Raimond Bildstein va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Landau-West va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Raimond Bildstein, però el porter rival va fer una gran aturada.

FC Brinden

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): Als 27 minuts de partit, Milan Avramović de Brinden va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 41 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Franjo Grmoja va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 41, i va passar la pilota a Pigmalionas Kamarinopoulos, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Franjo Grmoja.
  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Milan Avramović després que el jugador de Brinden li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.