Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727282446

Liga 727282446 Información oficial sobre el partido 727282446 en Hattrick

27.04.2024 18:00:00

zero hanfhausen Alineación oficial del equipo 'zero hanfhausen' en el partido 1 - 2 Vorwärts FB Alineación oficial del equipo 'Vorwärts FB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
zero hanfhausen Alineación oficial del equipo 'zero hanfhausen' en el partido 1 - 1 Vorwärts FB Alineación oficial del equipo 'Vorwärts FB' en el partido
Tiene un resultado normal 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,5 % 34,9 % 28,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zero hanfhausen

Goles Goles

  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): hanfhausen va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 41, quan Jörn Bosenmaier, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): hanfhausen va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Noah Breidt va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aiantas Androuklas de hanfhausen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Vorwärts FB

Goles Goles

  • 162 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 74 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Mark Baron von Reichenbach de Vorwärts marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): El jugador de Vorwärts Bodo Oberauer va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 89 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): Damian Hoefinger hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Bodo Oberauer havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 40, quan en Janos Radebeul va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 286 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Vorwärts, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Gotthard Rohrmair va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Bodo Oberauer de Vorwärts va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.