Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727281886

Liga 727281886 Información oficial sobre el partido 727281886 en Hattrick

27.04.2024 18:00:00

SV Grätsche Alineación oficial del equipo 'SV Grätsche' en el partido 1 - 1 Busreisen-Völler 09 Alineación oficial del equipo 'Busreisen-Völler 09' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SV Grätsche Alineación oficial del equipo 'SV Grätsche' en el partido 2 - 0 Busreisen-Völler 09 Alineación oficial del equipo 'Busreisen-Völler 09' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Grätsche

Goles Goles

  • 123 Minuto 51 (Gol por la derecha): Passats 51 minuts, Holger Sander, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Grätsche es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 40 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Dario Interlandi va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Filemon Lipták-Fegó per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43, Dario Interlandi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 es va veure una gran oportunitat per a Grätsche per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ion 'Maradona' Gan, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Dominik Schlieren, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Grätsche va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Holger Sander en un 1 contra 1 amb el porter Niku Yli-Luukko, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jeoffrey Boiron de Grätsche la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Busreisen-Völler 09

Goles Goles

  • 115 Minuto 57 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Mathieu Pflügel de Busreisen-Völler va fer un bon esprint per escapar-se de Manuel Foga i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Busreisen-Völler van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 44 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Jean-Philippe Champ, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): El Busreisen-Völler va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 68, però en Jean-Philippe Champ va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Busreisen-Völler van sortir al contraatac amb encert al minut 70, però Jean-Philippe Champ no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 80 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Berndt Danzeglocke, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.