Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727277790

Liga 727277790 Información oficial sobre el partido 727277790 en Hattrick

13.04.2024 18:00:00

Ebis Club Alineación oficial del equipo 'Ebis Club' en el partido 4 - 2 Taunusberg 04 Alineación oficial del equipo 'Taunusberg 04' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ebis Club Alineación oficial del equipo 'Ebis Club' en el partido 2 - 1 Taunusberg 04 Alineación oficial del equipo 'Taunusberg 04' en el partido
Tiene suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,1 % 1,9 % 15,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ebis Club

Goles Goles

  • 111 Minuto 13 (Gol por el centro): Darío Andrés Godoy s'emportà una gran ovació del públic local al minut 13, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Darío Andrés Godoy de Ebis aconseguir un gol al minut 26 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 141 Minuto 87 (Gol de contra por el centro): El Ebis era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Jörgen Scholte va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 2 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Ernest Linek va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner peinado): Steffen Meinke quasi marca en una jugada assajada de córner que Marko Brkić havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Ingo Decker del Ebis ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Steffen Meinke va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ebis se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Volkert Riffelmacher de Ebis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Taunusberg 04

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): Amb 9 minuts jugats, Christian Haager de Taunusberg va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 161 Minuto 50 (Gol por el centro): Taunusberg van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 50, quan Kamillo Hintze-Mango va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Phillipp Gleissner va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El Taunusberg creava perill des de la dreta al minut 32, però en Dariusz Abramczyk, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Vic Koppes desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Nazar Filonenko de Taunusberg va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.