Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727275499

Liga 727275499 Información oficial sobre el partido 727275499 en Hattrick

20.04.2024 18:00:00

Titania Trappentreu Alineación oficial del equipo 'Titania Trappentreu' en el partido 1 - 4 Sunset Attacks Alineación oficial del equipo 'Sunset Attacks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Titania Trappentreu Alineación oficial del equipo 'Titania Trappentreu' en el partido 2 - 1 Sunset Attacks Alineación oficial del equipo 'Sunset Attacks' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,3 % 34,4 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Titania Trappentreu

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 32, Jakub Śniegula de Titania empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Jakub Śniegula va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 57 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al 61, Kristian Boemelburg hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Arthur Guhl. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Klement Deutsch de Titania va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Klement Deutsch va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Sunset Attacks

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): El jugador de Attacks Gavin Te Kowhaki va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 19 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 39, quan Oswaldo Iglesias va posar els visitants Attacks per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 190 Minuto 48 (Gol de falta): En Andrija Acković va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-3.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Oswaldo Iglesias de Attacks va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 60. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Gustav Strandbo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 2 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48 August Kümpfbeck va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de António Sousa Amorim, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.