Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727273491

Liga 727273491 Información oficial sobre el partido 727273491 en Hattrick

04.05.2024 18:00:00

BSG Wismut Alineación oficial del equipo 'BSG Wismut' en el partido 1 - 0 Easy Rüssler Alineación oficial del equipo 'Easy Rüssler' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BSG Wismut Alineación oficial del equipo 'BSG Wismut' en el partido 2 - 0 Easy Rüssler Alineación oficial del equipo 'Easy Rüssler' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BSG Wismut

Goles Goles

  • 120 Minuto 21 (Gol de falta): Wismut va agafar avantatge al minut 21 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Mariano Ivan Cravero fent així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Wismut a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Dustin Lindenhof va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 230 Minuto 32 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Mariano Ivan Cravero, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Fehmi Kerckenaere estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Mariano Ivan Cravero, als 39 minuts, va fallar per ben poc.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Kazimierz Paździerz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Thomas Munoz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Kazimierz Paździerz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Easy Rüssler

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Lukas Bürklin va fer al minut 15 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Davide Pennacchietti, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rüssler va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Luc Cesbron, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Rüssler van sortir al contraatac amb encert al minut 70, però Mirco Roggenfeld no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Davide Pennacchietti de Rüssler la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.