Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727268390

Liga 727268390 Información oficial sobre el partido 727268390 en Hattrick

27.04.2024 18:00:00

Just a little Game Alineación oficial del equipo 'Just a little Game' en el partido 4 - 5 J. Buscema Alineación oficial del equipo 'J. Buscema' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Just a little Game Alineación oficial del equipo 'Just a little Game' en el partido 3 - 3 J. Buscema Alineación oficial del equipo 'J. Buscema' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,3 % 36,9 % 29,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Just a little Game

Goles Goles

  • 120 Minuto 7 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Zoltan Ahrnsen al minut 7, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al little i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 101 Minuto 42 (Gol por el centro): Haymo Seeboeck de little va demostrar les seves habilitats al minut 42 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.
  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Esa Tuulaniemi de little va aconseguir igualar el partit al minut 43, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Bob Robertha trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 4 - 5 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Zoltan Ahrnsen del little ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Zoltan Ahrnsen hauria d'haver estat gol al minut 39 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Tyrone Marshall de little va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

J. Buscema

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): JB van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 26, quan Melxor Castellbell va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): En Maurizio De Dominici donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 37 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Maurizio De Dominici va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): JB agafava avantatge al minut 78 de joc en marcar el 3 - 4 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Maurizio De Dominici amb mestria.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Roberto Salaro estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Severijn Hartkamp va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 5 al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, un refús desafortunat de Chhay Chann, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Marek Marek no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Maurizio De Dominici, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Maurizio De Dominici va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.