Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727266706

Liga 727266706 Información oficial sobre el partido 727266706 en Hattrick

27.04.2024 18:00:00

Zugspitze SV Alineación oficial del equipo 'Zugspitze SV' en el partido 1 - 2 FCB Walwerschhofe Alineación oficial del equipo 'FCB Walwerschhofe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zugspitze SV Alineación oficial del equipo 'Zugspitze SV' en el partido 2 - 1 FCB Walwerschhofe Alineación oficial del equipo 'FCB Walwerschhofe' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,8 % 1,2 % 13,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zugspitze SV

Goles Goles

  • 106 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 27 minuts, Mario Ancora va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Mario Ancora, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Lieven Vanherle del Zugspitze ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

FCB Walwerschhofe

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 21, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Renaud Guillou es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Walwerschhofe va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Alessandro Guarnaschelli, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Walwerschhofe va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 7, quan Sam Coppock va quedar-se sol davant el porter Manolo Bortolutti, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Walwerschhofe va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Manolo Bortolutti va desviar el xut final de Augusto Rodrigues Leitão després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Robert Brian que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Fortunato Renevey després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Manolo Bortolutti va poder desviar-lo a córner.