Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727264520

Liga 727264520 Información oficial sobre el partido 727264520 en Hattrick

13.04.2024 18:00:00

Northend Allstars Alineación oficial del equipo 'Northend Allstars' en el partido 1 - 2 Karstens Knappen Alineación oficial del equipo 'Karstens Knappen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Northend Allstars Alineación oficial del equipo 'Northend Allstars' en el partido 1 - 1 Karstens Knappen Alineación oficial del equipo 'Karstens Knappen' en el partido
Tiene un resultado normal 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,9 % 36,6 % 29,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Northend Allstars

Goles Goles

  • 114 Minuto 53 (Gol de penalti): Northend va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Rosauro Trejo, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ilian Benaini estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Björn Schapil, als 28 minuts, va fallar per ben poc.
  • 237 Minuto 52 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Martinus Dirnstorfer va fer una magnífica centrada, però la rematada de Bolívar Maldonado va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ilian Benaini va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Northend va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Bolívar Maldonado en un 1 contra 1 amb el porter Hasso Sümmerer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bolívar Maldonado de Northend amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Karstens Knappen

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Yıldıray Geçer va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Yıldıray Geçer va anar directament als peus de Tobias Stettner que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Al minut 3, un refús desafortunat de Jan Van Robays, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Graziano Benissimo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Acácio Sanches, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Acácio Sanches va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Georgi Vúlchov que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Georgi Vúlchov va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jan Van Robays, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.