Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727264089

Liga 727264089 Información oficial sobre el partido 727264089 en Hattrick

11.05.2024 18:00:00

hans a rohrstock Alineación oficial del equipo 'hans a rohrstock' en el partido 10 - 0 Evisu Maniacs Vol.2 Alineación oficial del equipo 'Evisu Maniacs Vol.2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
hans a rohrstock Alineación oficial del equipo 'hans a rohrstock' en el partido 4 - 0 Evisu Maniacs Vol.2 Alineación oficial del equipo 'Evisu Maniacs Vol.2' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 4.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hans a rohrstock

Goles Goles

  • 120 Minuto 15 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Johannes Piot al minut 15, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al rohrstock i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 187 Minuto 29 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del rohrstock va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Lutz Zeeh en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 2 - 0.
  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Mickey Graulus va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de rohrstock, Ole Brenner, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.
  • 187 Minuto 39 (Gol tiro lejano): En Danne Oskarsson conduïa pel cercle central i, veient a en Ralph Brenner desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 4 - 0.
  • 134 Minuto 40 (Gol de penalti): rohrstock va obtenir un penal al minut 40, que va llançar a la perfecció Johannes Piot. 5 - 0 a favor dels locals.
  • 187 Minuto 43 (Gol tiro lejano): L'entrenador del rohrstock va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 43 va arribar el 6 - 0 quan en Danne Oskarsson va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de rohrstock va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Heribert Frühbe progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 0.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Evisu. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Heribert Frühbe la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del rohrstock es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 8 - 0 arribava al minut 69.
  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): En Danne Oskarsson va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Lutz Rating la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 9 - 0 al marcador.
  • 187 Minuto 74 (Gol tiro lejano): Era obvi que el rohrstock volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 74 van aconseguir marcar quan en Heribert Frühbe va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 10 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El jugador local Heribert Frühbe per poc que no incrementa el marcador al minut 55. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Fritz Purkl va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ralph Brenner va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Evisu Maniacs Vol.2