Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727264083

Liga 727264083 Información oficial sobre el partido 727264083 en Hattrick

04.05.2024 18:00:00

Weserpower09 Alineación oficial del equipo 'Weserpower09' en el partido 3 - 1 Germania Duerwiss Alineación oficial del equipo 'Germania Duerwiss' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Weserpower09 Alineación oficial del equipo 'Weserpower09' en el partido 1 - 1 Germania Duerwiss Alineación oficial del equipo 'Germania Duerwiss' en el partido
Tiene suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,7 % 35,5 % 28,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Weserpower09

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Piotr Szachta de Weserpower09 aconseguir un gol al minut 36 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Jurrien van Brussel de Weserpower09 va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 108 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible (general)): Hussain Hussain de Weserpower09 va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Nils Pfügler que va completar la jugada que feia pujar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Piotr Szachta! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, Jurrien van Brussel gairebé va marcar per a Weserpower09 des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Germania Duerwiss

Goles Goles

  • 152 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, Germania va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Jorge de Armas va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Germania va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jonas Ångér va desviar el xut final de Jorge de Armas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Kevin Alzamora va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jonas Ångér, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 Michel Luc va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Jonas Ångér va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Zigmantas Radovičius la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Germania havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Charlison Kierindongo va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Tarik Heralić va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.