Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727260442

Liga 727260442 Información oficial sobre el partido 727260442 en Hattrick

04.05.2024 18:00:00

VFB Scropinhusen Alineación oficial del equipo 'VFB Scropinhusen' en el partido 1 - 5 Dynamo Schwabing Alineación oficial del equipo 'Dynamo Schwabing' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VFB Scropinhusen Alineación oficial del equipo 'VFB Scropinhusen' en el partido 2 - 0 Dynamo Schwabing Alineación oficial del equipo 'Dynamo Schwabing' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VFB Scropinhusen

Goles Goles

  • 119 Minuto 90 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Sybrand van Dijken el va rematar Reinhold Seevetal amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 24 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Mike Kubik quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Mike Kubik va estar a punt de marcar al minut 33 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 290 Minuto 40 (Ocasión de falta): En Werner Troost s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Anthimos Gkarametsos va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 44, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Dynamo Schwabing

Goles Goles

  • 116 Minuto 31 (Gol evento especial rápido + pase): Leo Skirke va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Melih Ayata, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): El jugador Johannes Lago de Schwabing es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): Schwabing sabia com jugar al contraatac, i al minut 74, Luitbald Calvin va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 3.
  • 141 Minuto 90 (Gol de contra por el centro): El Schwabing era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Badrun Haloedea va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 140 Minuto 90 (Gol de contra de falta): Schwabing va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Leo Skirke la va transformar en el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ludderus Haslauer va entorpir al marcador d'en Andreas Richard Treffner per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Schwabing va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Melih Ayata, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Hazaa’ Al-Nouis va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 57 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Schwabing van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 57 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Leo Skirke, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hazaa’ Al-Nouis de Schwabing va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.