Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727243243

Liga 727243243 Información oficial sobre el partido 727243243 en Hattrick

20.04.2024 17:30:00

Aqua Minerale for the Gentlemen Alineación oficial del equipo 'Aqua Minerale for the Gentlemen' en el partido 0 - 3 Heart of Hibernian Alineación oficial del equipo 'Heart of Hibernian' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Aqua Minerale for the Gentlemen Alineación oficial del equipo 'Aqua Minerale for the Gentlemen' en el partido 2 - 3 Heart of Hibernian Alineación oficial del equipo 'Heart of Hibernian' en el partido
Tiene mala suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,4 % 42,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aqua Minerale for the Gentlemen

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Gentlemen va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Daniele Tonfò ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Arslan Baatar va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Adelino Paiva Sousa quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 203 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Arslan Baatar de Gentlemen va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Heart of Hibernian

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): Hibernian agafava avantatge al minut 25 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Diego Giampietro amb mestria.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Ulf Pettersen va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Riccardo Faccenda, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Beloha Andriamahitsinoro va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.