Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727231821

Liga 727231821 Información oficial sobre el partido 727231821 en Hattrick

20.04.2024 17:15:00

Fc Magiorra l'Autocross Alineación oficial del equipo 'Fc Magiorra l'Autocross' en el partido 7 - 0 Tursiops Truncatus B Alineación oficial del equipo 'Tursiops Truncatus B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Fc Magiorra l'Autocross Alineación oficial del equipo 'Fc Magiorra l'Autocross' en el partido 8 - 0 Tursiops Truncatus B Alineación oficial del equipo 'Tursiops Truncatus B' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Magiorra l'Autocross

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): lAutocross s'avançava al marcador al minut 18, després d'un rebot que va caçar en Simon Jonas Mencher per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Adama Dahico, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a lAutocross.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): lAutocross va aconseguir el 3 - 0 quan Adrian-Marian Vâlcică va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Amb 38 minuts jugats, en Adama Dahico va augmentar l'avantatge de lAutocross a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): En Simon Jonas Mencher de lAutocross va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de lAutocross pel centre va donar un gran resultat: el gol de Adama Dahico va posar el 6 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): El 7 - 0 va pujar al marcador quan lAutocross va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Avner Selekter des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): lAutocross va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sayed Hajj va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Albertino Maia.
  • 239 Minuto 61 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Adrian-Marian Vâlcică va marxar de Alcides Moniz en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de lAutocross van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Adama Dahico de lAutocross va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 70 quan Sayed Hajj de lAutocross gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Csongor Csende de lAutocross va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adama Dahico de lAutocross amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tursiops Truncatus B

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 64 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Simplício Albuquerque, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.