Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727231664

Liga 727231664 Información oficial sobre el partido 727231664 en Hattrick

11.05.2024 17:15:00

FC. RIPOLLET Alineación oficial del equipo 'FC. RIPOLLET' en el partido 0 - 1 Milli Dəstə Alineación oficial del equipo 'Milli Dəstə' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC. RIPOLLET Alineación oficial del equipo 'FC. RIPOLLET' en el partido 2 - 0 Milli Dəstə Alineación oficial del equipo 'Milli Dəstə' en el partido
Tiene mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC. RIPOLLET

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Henri Bitter va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): RIPOLLET va estar a punt de posar-se per davant al minut 28 però Henri Bitter va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 207 Minuto 34 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de José Mateos Romero de RIPOLLET no va ser gol per ben poc.
  • 212 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, Bahy Abu Shchada va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Roman Wayrethmayer va estar a punt de marcar al minut 64 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): RIPOLLET enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Milli Dəstə

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Elçin İmaməliyev de MD va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 63 (Ocasión de falta): Elçin İmaməliyev va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yaşar Qurbanov de MD amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.