Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727225386

Liga 727225386 Información oficial sobre el partido 727225386 en Hattrick

04.05.2024 17:15:00

MGS Nairobi Alineación oficial del equipo 'MGS Nairobi' en el partido 3 - 1 Étoile Fréjus Saint-Raphaël Alineación oficial del equipo 'Étoile Fréjus Saint-Raphaël' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MGS Nairobi Alineación oficial del equipo 'MGS Nairobi' en el partido 2 - 0 Étoile Fréjus Saint-Raphaël Alineación oficial del equipo 'Étoile Fréjus Saint-Raphaël' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MGS Nairobi

Goles Goles

  • 120 Minuto 21 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Abraham Korir al minut 21, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Nairobi i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 124 Minuto 49 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 49 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Abraham Korir llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 106 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Nairobi sempre confia amb les genialitats d'en Veli Lemberg; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): Asier Gil hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Veli Lemberg havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 230 Minuto 61 (Ocasión de falta): Abraham Korir va sorprendre Amir Hossein Cheraghpour amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Étoile Fréjus Saint-Raphaël

Goles Goles

  • 140 Minuto 26 (Gol de contra de falta): Saint-Raphaël va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. André Rosa la va transformar en el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Saint-Raphaël van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Marius Petruescu va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Marius Petruescu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Saint-Raphaël que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Saint-Raphaël va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Oliver Hohnsberg, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oliver Hohnsberg es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a André Rosa de Saint-Raphaël la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.