Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727203158

Liga 727203158 Información oficial sobre el partido 727203158 en Hattrick

11.05.2024 16:45:00

E Mora Vesh HGT Alineación oficial del equipo 'E Mora Vesh HGT' en el partido 1 - 2 Real Durazzo Alineación oficial del equipo 'Real Durazzo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
E Mora Vesh HGT Alineación oficial del equipo 'E Mora Vesh HGT' en el partido 1 - 6 Real Durazzo Alineación oficial del equipo 'Real Durazzo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

E Mora Vesh HGT

Goles Goles

  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Fidan Xhezo la va rematar Ledian Shpuza amb una magnífica volea que va fer pujar per a Mora el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Mora Mentar Cenko quasi marca al minut 14 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Kadri Dumani l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Avdyl Demaçi de Mora la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Krenar Qipo.

Real Durazzo

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Xhetan Pojani va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 119 Minuto 76 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Elio Kupi va treure un córner llarg cap al segon pal que en Rrapush Voci, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 16 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 16 la va desaprofitar Elio Kupi de Durazzo, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Elsi Biba va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 280 Minuto 80 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 80 per Elio Kupi va anar a parar a la creueta.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): 陈 (Chen) 伟文 (Weiwen), situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 81 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Durazzo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.