Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727144407

Liga 727144407 Información oficial sobre el partido 727144407 en Hattrick

27.04.2024 16:00:00

Mostly_Harmless Alineación oficial del equipo 'Mostly_Harmless' en el partido 1 - 3 Nederlaget Bergen Alineación oficial del equipo 'Nederlaget Bergen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mostly_Harmless Alineación oficial del equipo 'Mostly_Harmless' en el partido 2 - 0 Nederlaget Bergen Alineación oficial del equipo 'Nederlaget Bergen' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mostly_Harmless

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): El jugador Erling Rosenvinge de Mostly_Harmless, després de 4 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Mostly_Harmless va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Torleiv Andersen va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): En Sigmund Forsmo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Mostly_Harmless Hamid Sherzai quasi va assolir l'empat al minut 74 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 239 Minuto 80 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Rolf Thorsteinsen va servir per deixar enrere el gegant Thomas Aukum al minut 80, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hamid Sherzai de Mostly_Harmless es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Rolf Thorsteinsen de Mostly_Harmless va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Erling Rosenvinge es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Nederlaget Bergen

Goles Goles

  • 141 Minuto 10 (Gol de contra por el centro): El Nederlaget era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Thomas Olsen va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Anders Selle quedar desmarcat i marcar per a Nederlaget al minut 50. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): 范 (Fan) 雄荣 (Xiongrong) va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 76, i va fer pujar el 1 - 3 per a Nederlaget.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Nederlaget que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Demetrius Hekele, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 225 Minuto 33 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Marcel Aschmann va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.