Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727140151

Liga 727140151 Información oficial sobre el partido 727140151 en Hattrick

27.04.2024 16:00:00

Second Coming Alineación oficial del equipo 'Second Coming' en el partido 1 - 3 Luxembourg Finest Alineación oficial del equipo 'Luxembourg Finest' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Second Coming Alineación oficial del equipo 'Second Coming' en el partido 1 - 5 Luxembourg Finest Alineación oficial del equipo 'Luxembourg Finest' en el partido
Tiene un resultado normal 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Second Coming

Goles Goles

  • 103 Minuto 69 (Gol por la derecha): Els seguidors del 2nd Coming van tornar a saltar d'alegria al minut 69. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Anker Stage que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Fredrik Aas era fer passades de llarga distància. Al minut 17 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Truls Vik però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 200 Minuto 32 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 32 amb una falta ben llançada per en Jan Graber, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 208 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Truls Vik de 2nd Coming va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Øyvind 'Dutte' Berg que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 200 Minuto 82 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 82. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Jan Graber la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anker Stage de 2nd Coming la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Luxembourg Finest

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): En Henning Nørreskov donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 3 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Konstantin Pachelbel de Luxembourg l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 27 de partit.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, Konstantin Pachelbel va augmentar l'avantatge de Luxembourg a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, el Luxembourg va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Odd Øksnes s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 Fredrik Aas va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Kai Martinussen, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Øystein 'Vino4Ever' Tustervatn es va quedar sol davant del porter, al minut 56. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.