Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727136066

Liga 727136066 Información oficial sobre el partido 727136066 en Hattrick

04.05.2024 16:00:00

Togba4life Alineación oficial del equipo 'Togba4life' en el partido 3 - 2 Mauies Dreamteam Alineación oficial del equipo 'Mauies Dreamteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Togba4life Alineación oficial del equipo 'Togba4life' en el partido 3 - 0 Mauies Dreamteam Alineación oficial del equipo 'Mauies Dreamteam' en el partido
Tiene un resultado normal 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Togba4life

Goles Goles

  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Togba4life s'esgargamellaven dempeus per esperonar Francisco Vidal que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 42 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 63 gràcies a la jugada de Francisco Vidal, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 120 Minuto 77 (Gol de falta): Una falta al minut 77 va provocar un lliure directe. Csongor Gáspár el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 3 - 2, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 31 per blocar una centrada d'en Embrik Thorsteinsen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Togba4life.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Bjørn Halvorsen de Togba4life va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 40, però no va estar gaire encertat.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jens Engeskaug va estar a punt d'avançar els locals al minut 53 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Francisco Vidal! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Reidar Medby de Togba4life amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Mauies Dreamteam

Goles Goles

  • 174 Minuto 35 (Gol de penalti): 苏 (Su) 泽文 (Zewen) va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 35 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 163 Minuto 70 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 70 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Roger Wiewel marcar un xut creuat des de la dreta.