Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727136059

Liga 727136059 Información oficial sobre el partido 727136059 en Hattrick

20.04.2024 16:00:00

Togba4life Alineación oficial del equipo 'Togba4life' en el partido 1 - 5 Bushmen Alineación oficial del equipo 'Bushmen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Togba4life Alineación oficial del equipo 'Togba4life' en el partido 1 - 2 Bushmen Alineación oficial del equipo 'Bushmen' en el partido
Tiene un resultado normal 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Togba4life

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 15 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Togba4life. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Andres Iniesta xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Togba4life va estar a punt de posar-se per davant al minut 17 però Francisco Vidal va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Togba4life va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Erik 'Myggen' Mykland va sortir per sobre el travesser.

Bushmen

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Bushmen va ser finalitzada des de l'esquerra per Steinar Forren al minut 9. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 108 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Bjørn Pollestad és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Eivind Singstad perquè aconseguís el 1 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al minut 51, Bushmen va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Anders Dahl, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Eivind Singstad de Bushmen l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 66 de partit.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Eivind Singstad va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 67, i va fer pujar el 1 - 5 per a Bushmen.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 16 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Anders Dahl va servir per deixar enrere el gegant Petter Storesund al minut 16, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Anders Dahl es va quedar sol davant del porter, al minut 82. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eidmantas Kananovičius.