Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727136016

Liga 727136016 Información oficial sobre el partido 727136016 en Hattrick

11.05.2024 16:00:00

Varatun FK Alineación oficial del equipo 'Varatun FK' en el partido 3 - 3 Brubakkane FK Alineación oficial del equipo 'Brubakkane FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Varatun FK Alineación oficial del equipo 'Varatun FK' en el partido 3 - 4 Brubakkane FK Alineación oficial del equipo 'Brubakkane FK' en el partido
Tiene un resultado normal 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,3 % 16,3 % 58,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Varatun FK

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de Bryan Apparcel, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 112 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Varatun equilibrava la balança al minut 71. En Christian Cancelos, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 112 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Varatun s'esgargamellaven dempeus per esperonar Joachim Røren que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 75 i suposava l'empat a 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El Varatun va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Svein Endresen la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 214 Minuto 56 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Håvard Larsen quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a Varatun! El seu xut va sortir per sobre el travesser.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Varatun enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arild Molden de Varatun va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Håvard Larsen de Varatun va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Brubakkane FK

Goles Goles

  • 163 Minuto 14 (Gol por la derecha): El jugador visitant Jon Eie va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 14 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): Brubakkane agafava avantatge al minut 36 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Helge Horn amb mestria.
  • 171 Minuto 73 (Gol por el centro): En Birger Klausen donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 73 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Marcus Fikse quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Joakim Gulliksen que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Maziar Shafagh de Brubakkane va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.