Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727136013

Liga 727136013 Información oficial sobre el partido 727136013 en Hattrick

04.05.2024 16:00:00

The ODD Reidars Alineación oficial del equipo 'The ODD Reidars' en el partido 4 - 0 Varatun FK Alineación oficial del equipo 'Varatun FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The ODD Reidars Alineación oficial del equipo 'The ODD Reidars' en el partido 0 - 1 Varatun FK Alineación oficial del equipo 'Varatun FK' en el partido
Tiene mucha potra 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,8 % 1,8 % 83,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The ODD Reidars

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Anders Marøy va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Reidars i marcant el 1 - 0.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Lasse Angell es va introduir dins la defensa central al minut 32, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): En Uffe Lange entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Reidars, un peu providencial d'en Reidar Håland va situar el 3-0 al panell digital.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Lasse Angell, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Reidars.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 50 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 50 podia haver acabat en gol, però Reidar Aslaksen va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Leidulf Aleksandersen de Reidars va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Varatun FK

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 51 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Marius Hopen no va ser aprofitada per en Frode Akselsen que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 237 Minuto 65 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Håvard Larsen va fer una magnífica centrada, però la rematada de Christian Cancelos va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.