Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727135447

Liga 727135447 Información oficial sobre el partido 727135447 en Hattrick

27.04.2024 16:00:00

Grepolis Alineación oficial del equipo 'Grepolis' en el partido 0 - 7 Vidunderlaget Alineación oficial del equipo 'Vidunderlaget' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Grepolis Alineación oficial del equipo 'Grepolis' en el partido 0 - 9 Vidunderlaget Alineación oficial del equipo 'Vidunderlaget' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grepolis

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Trond Handelsby va fer al minut 44 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ivan Skjelvik, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 200 Minuto 62 (Ocasión de falta): Grepolis va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 62, però el xut va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): John Mæle de Grepolis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Vidunderlaget

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): Leonardo Di Censo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Vidunder, David Šimerda, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, Johannes Ahamer va augmentar l'avantatge de Vidunder a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al 32 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Vidunder augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Gunnar Evensen es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Leonardo Di Censo va aprofitar un error defensiu al minut 42, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Vidunder.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Volker Delura de Vidunder l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 71 de partit.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Gunnar Evensen va augmentar l'avantatge de Vidunder a 0 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Gunnar Evensen va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 76, i va fer pujar el 0 - 7 per a Vidunder.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): David Šimerda de Vidunder va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 44 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Leonardo Di Censo es va quedar sol davant del porter, al minut 82. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gunnar Evensen de Vidunder va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.