Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727134938

Liga 727134938 Información oficial sobre el partido 727134938 en Hattrick

20.04.2024 16:00:00

B job Alineación oficial del equipo 'B job' en el partido 3 - 1 Giant Packers Alineación oficial del equipo 'Giant Packers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
B job Alineación oficial del equipo 'B job' en el partido 2 - 0 Giant Packers Alineación oficial del equipo 'Giant Packers' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

B job

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Paulo Lucas Rosa Pires, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del job se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 39.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En Marceli Puszkiewicz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 139 Minuto 44 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de António André Chilra van servir per superar a l'últim defensor, en Hendrik van Wyhe. Tot va acabar amb el 3 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de job cantant "António André Chilra selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Tomasz Szyguła va ridiculitzar a en Philip Callesen amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Gonzalo Navarro una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 63, però una magnífica aturada de Mthinklulu Ngubase va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Tomasz Szyguła va estar a punt de sentenciar el partit al minut 65, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Jesper Haug, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Giant Packers

Goles Goles

  • 142 Minuto 64 (Gol de contra por la izquierda): En Cícero Benedito Monteiro va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Philip Callesen va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del G-Pack va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Kjell Høydal no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Al minut 40, Philip Callesen de G-Pack va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Angelo Martinus es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.