Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727127725

Liga 727127725 Información oficial sobre el partido 727127725 en Hattrick

11.05.2024 16:00:00

vimses fc Alineación oficial del equipo 'vimses fc' en el partido 0 - 6 Polarcirkel Wolverines Alineación oficial del equipo 'Polarcirkel Wolverines' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
vimses fc Alineación oficial del equipo 'vimses fc' en el partido 0 - 9 Polarcirkel Wolverines Alineación oficial del equipo 'Polarcirkel Wolverines' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vimses fc

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Anders Langlo no va ser aprofitada per en Gordon Tjøtta que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kristian Refsvik de vimses es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kjell Kvalbukt de vimses amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Polarcirkel Wolverines

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Wolverines prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Oddbjørn Eriksen.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43, Wolverines va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Marius Støylen, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51, Milán Benyó va augmentar l'avantatge de Wolverines a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Marius Støylen va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 55, i va fer pujar el 0 - 4 per a Wolverines.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Tekebai Ergeshov de Wolverines l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 68 de partit.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Šime Brkić va augmentar l'avantatge de Wolverines a 0 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ask Jonassen que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 235 Minuto 19 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Oddbjørn Eriksen va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Aku Kuhalainen. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marius Støylen de Wolverines va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.