Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727127612

Liga 727127612 Información oficial sobre el partido 727127612 en Hattrick

04.05.2024 16:00:00

Tåfis Alineación oficial del equipo 'Tåfis' en el partido 0 - 4 Randaberg Alineación oficial del equipo 'Randaberg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tåfis Alineación oficial del equipo 'Tåfis' en el partido 0 - 2 Randaberg Alineación oficial del equipo 'Randaberg' en el partido
Tiene un resultado normal 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tåfis

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 4 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Bimal Rasaili, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jan-Olof Jeppsson va fer al minut 36 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Joakim Føreland, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tåfis va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Logan Mancuso, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Eivind Reginiussen va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Tåfis que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Randaberg

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Håkon Bjerkelund va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Yngve Lien va augmentar l'avantatge de Randaberg a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): En Yngve Lien va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Asbjørn Johansen va aprofitar un error defensiu al minut 61, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Randaberg.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rune Mundal ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Tobiasz 'Boysen' Borysewicz al minut 39, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 284 Minuto 47 (Ocasión de penalti): Jorge Ribera de Randaberg va fallar un penal al minut 47, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Jorge Ribera, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 62 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Randaberg va quedar sense poder incrementar el seu marcador.