Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727127556

Liga 727127556 Información oficial sobre el partido 727127556 en Hattrick

04.05.2024 16:00:00

FC Steinars Alineación oficial del equipo 'FC Steinars' en el partido 1 - 6 Sandnes XO Alineación oficial del equipo 'Sandnes XO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Steinars Alineación oficial del equipo 'FC Steinars' en el partido 1 - 2 Sandnes XO Alineación oficial del equipo 'Sandnes XO' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,8 % 35,5 % 35,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Steinars

Goles Goles

  • 101 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87, José Juan Morillo es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 4, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sølve Hollund! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Sandnes XO

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 29 minuts quan Kjell 'Benny' Olsen va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Sandnes.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Kåre Brandsdal va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 186 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Sandnes va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Jone Klaveness.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 85 de partit va donar a Sandnes l'avantatge per 0 - 4. Mark Niemann en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Bjørn Horn va aprofitar un error defensiu al minut 89, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 5 al marcador per a Sandnes.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Mark Niemann, que va ser qui va marcar 1 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner peinado): Frank Ness hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Bjørn Horn havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sandnes va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Kåre Brandsdal, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vigleik Aakre de Sandnes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kjell 'Benny' Olsen.