Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727072329

Liga 727072329 Información oficial sobre el partido 727072329 en Hattrick

20.04.2024 15:30:00

Győri ETO FC Alineación oficial del equipo 'Győri ETO FC' en el partido 4 - 1 Tesco Gazdaságos Fc Alineación oficial del equipo 'Tesco Gazdaságos Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Győri ETO FC Alineación oficial del equipo 'Győri ETO FC' en el partido 3 - 1 Tesco Gazdaságos Fc Alineación oficial del equipo 'Tesco Gazdaságos Fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Győri ETO FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 4 (Gol de contra de falta): El porter de Győri va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Angel Marinov va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Roman Matysiak arribés a peus de Cornelius Schoknecht, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Győri el 2 - 1.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Győri va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Angel Marinov va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Győri va aconseguir el 4 - 1 quan Bóris Sette va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 9 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Angel Marinov va sortir molt desviat al minut 9.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Győri va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 39 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Angel Marinov ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 235 Minuto 44 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Timon Hannes Festini de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Bóris Sette de Győri va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): El Győri ho intentava per la dreta per mitjà de Dimitri Lerch, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): En Timon Hannes Festini, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Mehrshad Amirabadi va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Timon Hannes Festini de Győri la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tesco Gazdaságos Fc

Goles Goles

  • 137 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Josef Vaníček va anar a parar al cap de Čestmír Mosler que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Gazdaságos el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Dietrich Jörin de Gazdaságos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Gazdaságos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Matías de Castellet va desviar el xut final de Abelardo Velasco després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 253 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Gazdaságos van seguir progressant per la banda dreta. Abelardo Velasco va tenir la seva oportunitat al minut 85, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arne Põld de Gazdaságos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.