Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727067067

Liga 727067067 Información oficial sobre el partido 727067067 en Hattrick

27.04.2024 15:30:00

Balatontaligai Ólommadarak Alineación oficial del equipo 'Balatontaligai Ólommadarak' en el partido 1 - 1 Juventus FC. 1897 Alineación oficial del equipo 'Juventus FC. 1897' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Balatontaligai Ólommadarak Alineación oficial del equipo 'Balatontaligai Ólommadarak' en el partido 1 - 0 Juventus FC. 1897 Alineación oficial del equipo 'Juventus FC. 1897' en el partido
Tiene un resultado normal 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Balatontaligai Ólommadarak

Goles Goles

  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 83, el Boo va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ferenc Csobolyó, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Boo van sortir al contraatac amb encert al minut 78, però Ervin Szász no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Gábor Pásztor no va ser aprofitada per en Ervin Szász que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Juventus FC. 1897

Goles Goles

  • 170 Minuto 80 (Gol de falta): Moisés Fajardo va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 80. 0 - 1 per a Juventus.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Ferenc Ágh de Juventus, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 84, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Juventus sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Giocondo Tosato, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 88 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Juventus, l'equip va recuperar la pilota al minut 89 i va contraatacar. En Scott Whiteburn va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Airam Govantes de Juventus va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.