Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727065898

Liga 727065898 Información oficial sobre el partido 727065898 en Hattrick

04.05.2024 15:30:00

KoRn Football Team Alineación oficial del equipo 'KoRn Football Team' en el partido 7 - 0 XO E-sport Alineación oficial del equipo 'XO E-sport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
KoRn Football Team Alineación oficial del equipo 'KoRn Football Team' en el partido 8 - 0 XO E-sport Alineación oficial del equipo 'XO E-sport' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KoRn Football Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Rocco Tabak de Football aconseguir un gol al minut 2 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Kevin Neal, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Football.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23, Football va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Kevin Neal, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Football a 4 - 0. Ivo Jonák va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): Als 71 minuts de joc, els nois de Football van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Ivo Jonák augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 0.
  • 130 Minuto 80 (Gol de falta): Als 80 minuts, Ivo Jonák va ampliar l'avantatge de Football amb un 6 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Rocco Tabak va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de László Szilágyi al minut 42 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ivo Jonák va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50, Kevin Neal gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però László Szilágyi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 289 Minuto 56 (Ocasión evento especial): En Freek Post, al minut 56 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Olivér Somogyi el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Benny Tanner de Football va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

XO E-sport

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, László Drugics de E-sport va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.