Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727065891

Liga 727065891 Información oficial sobre el partido 727065891 en Hattrick

27.04.2024 15:30:00

ÁgyúSokk Alineación oficial del equipo 'ÁgyúSokk' en el partido 2 - 0 Hajós Alineación oficial del equipo 'Hajós' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ÁgyúSokk Alineación oficial del equipo 'ÁgyúSokk' en el partido 2 - 1 Hajós Alineación oficial del equipo 'Hajós' en el partido
Tiene un resultado normal 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,6 % 8,8 % 22,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ÁgyúSokk

Goles Goles

  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): Ortwin Van Tielen va marcar al minut 37 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 0.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ÁgyúSokk va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Attila Lakatos progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jakub Trepkowski.

Hajós

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Ernesto Keister va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Manuel Scarone, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Hajós va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 23, quan Gaël Cordier va quedar-se sol davant el porter Manuel Scarone, però aquest va poder aturar el xut.
  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): Sang-Kyoon Park quasi marca en una jugada assajada de córner que Dave Jehle havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Gaël Cordier va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 219 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Ernesto Keister va poder marcar per a Hajós en un servei de cantonada picat per en Nikolaj Kjær Nielsen quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 89, quan un error defensiu va deixar Gaetano Giulivo completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Andri Luginbuhl de Hajós va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.