Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727065886

Liga 727065886 Información oficial sobre el partido 727065886 en Hattrick

13.04.2024 15:30:00

Hajós Alineación oficial del equipo 'Hajós' en el partido 4 - 1 KoRn Football Team Alineación oficial del equipo 'KoRn Football Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Hajós Alineación oficial del equipo 'Hajós' en el partido 2 - 3 KoRn Football Team Alineación oficial del equipo 'KoRn Football Team' en el partido
Tiene suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,7 % 9,0 % 68,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hajós

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Corria el minut 17 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Gaël Cordier, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30, Hajós va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ernesto Keister, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 190 Minuto 35 (Gol de falta): En Gaël Cordier conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 3-0
  • 115 Minuto 59 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Samuele Marconato era molt més ràpid que el defensa Fred Johnson. Al minut 59, el jugador de Hajós va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Hajós va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 12 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Nikolaj Kjær Nielsen ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Samuele Marconato, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

KoRn Football Team

Goles Goles

  • 152 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Football va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 1 quan Fred Johnson va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Benny Tanner sol davant la porteria al minut 19, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 251 Minuto 36 (Ocasión por el centro): László Várhidi va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Erik Sarracino no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Freek Post va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Erik Sarracino.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Rocco Tabak va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.