Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727064828

Liga 727064828 Información oficial sobre el partido 727064828 en Hattrick

27.04.2024 15:30:00

Nyíregyháza.Spartacus. Alineación oficial del equipo 'Nyíregyháza.Spartacus.' en el partido 3 - 1 Gödi Se. Alineación oficial del equipo 'Gödi Se.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nyíregyháza.Spartacus. Alineación oficial del equipo 'Nyíregyháza.Spartacus.' en el partido 4 - 0 Gödi Se. Alineación oficial del equipo 'Gödi Se.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nyíregyháza.Spartacus.

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Corria el minut 8, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Nyíregyháza.Spartac s'avançava en el marcador després que en Perminus Edebe xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Ramiro Martins va incrementar l'avantatge de Nyíregyháza.Spartac amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Amb 35 minuts jugats, en Artur Dziech va augmentar l'avantatge de Nyíregyháza.Spartac a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Holger Ohltmann va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ramiro Martins rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 230 Minuto 26 (Ocasión de falta): Perminus Edebe va sorprendre Ulisses Umuarama amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El jugador local Perminus Edebe per poc que no incrementa el marcador al minut 75. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ulisses Umuarama va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Barnabás Várkonyi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ulisses Umuarama va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, Shayne Norman gairebé va marcar per a Nyíregyháza.Spartac des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Gödi Se.

Goles Goles

  • 151 Minuto 77 (Gol por el centro): Gödi van mostrar una bona compenetració quan al minut 77 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Anzelm Naumowicz va rematar sense oposició al fons de la xarxa.