Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727060632

Liga 727060632 Información oficial sobre el partido 727060632 en Hattrick

04.05.2024 15:30:00

Phoenix IFC Alineación oficial del equipo 'Phoenix IFC' en el partido 1 - 2 Prison United Alineación oficial del equipo 'Prison United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Phoenix IFC Alineación oficial del equipo 'Phoenix IFC' en el partido 2 - 0 Prison United Alineación oficial del equipo 'Prison United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Phoenix IFC

Goles Goles

  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en István Bejczi, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): El Phoenix va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 31, però en Sándor Zalatnai va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Phoenix va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Levente Koppány en un 1 contra 1 amb el porter Mino Ciancaleoni, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El Phoenix ho intentava per la dreta per mitjà de 潘 (Pan) 淳豪 (Chunhao), però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Andrej Antić de Phoenix va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Prison United

Goles Goles

  • 140 Minuto 87 (Gol de contra de falta): El porter de Prison va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ibrahim Nsanzugwanko va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 174 Minuto 87 (Gol de penalti): Quan passaven 87 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Prison. En Ibrahim Nsanzugwanko va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas