Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727059897

Liga 727059897 Información oficial sobre el partido 727059897 en Hattrick

20.04.2024 15:30:00

Hidas Dream Team Alineación oficial del equipo 'Hidas Dream Team' en el partido 2 - 5 Special Force M-H Alineación oficial del equipo 'Special Force M-H' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Hidas Dream Team Alineación oficial del equipo 'Hidas Dream Team' en el partido 4 - 2 Special Force M-H Alineación oficial del equipo 'Special Force M-H' en el partido
Tiene mala suerte 4.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,1 % 8,5 % 22,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hidas Dream Team

Goles Goles

  • 113 Minuto 18 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al HDT una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Farhod Agzamov, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 18.
  • 104 Minuto 70 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Miljenko Biloglav va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a HDT: 2 a 3 al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Czesław Mandera va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de István Vanca hauria d'haver estat gol al minut 30 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Gerardo Noseda de HDT es va emportar una amonestació al minut 15 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 31 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31 de partit, Antonio Gerardo Noseda de HDT va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Special Force M-H

Goles Goles

  • 142 Minuto 5 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Antal Sámi de Special va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 29, quan Alex Krauspe va posar els visitants Special per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48, Special va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Alex Krauspe, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Antal Sámi va aprofitar un error defensiu al minut 79, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a Special.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Arttu Mukkula, que va ser qui va marcar 2 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Special Josep Palau quasi marca al minut 26 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Arttu Mukkula l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.