Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727054640

Liga 727054640 Información oficial sobre el partido 727054640 en Hattrick

04.05.2024 15:30:00

FCB players are Gods Alineación oficial del equipo 'FCB players are Gods' en el partido 4 - 2 Botlábovics SE Alineación oficial del equipo 'Botlábovics SE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FCB players are Gods Alineación oficial del equipo 'FCB players are Gods' en el partido 3 - 1 Botlábovics SE Alineación oficial del equipo 'Botlábovics SE' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCB players are Gods

Goles Goles

  • 101 Minuto 71 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Adnan Al-Qubaisi trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Herman Branten va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. players empatava el partit, 2 a 2, al minut 76.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): players, atacant per l'esquerra al minut 77, va aprofitar el magnífic llançament de Herman Branten per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de players va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Herman Branten progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Jakob Kragelund va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de players se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Carlos Gabali hauria d'haver estat gol al minut 24 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Piet-Hein Xhofleer va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 69 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Botlábovics SE

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): El jugador de Botlábovics Flóris Kiss va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 15 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 138 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Cyril Diemer la va rematar Krzysztof Kaszyński amb una magnífica volea que va fer pujar per a Botlábovics el 0 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ervin Kusnyár es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.