Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727054250

Liga 727054250 Información oficial sobre el partido 727054250 en Hattrick

04.05.2024 15:30:00

Kecskeméti Reds f.c. Alineación oficial del equipo 'Kecskeméti Reds f.c.' en el partido 2 - 2 Start-Fix FC Alineación oficial del equipo 'Start-Fix FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kecskeméti Reds f.c. Alineación oficial del equipo 'Kecskeméti Reds f.c.' en el partido 2 - 2 Start-Fix FC Alineación oficial del equipo 'Start-Fix FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,2 % 37,4 % 31,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kecskeméti Reds f.c.

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, Kecskeméti aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Olivér Zsabka va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 120 Minuto 76 (Gol de falta): Una falta al minut 76 va provocar un lliure directe. Gergely Benczik el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 el Kecskeméti va posar setge sobre la defensa central visitant però en Lajos Groszmann no va estar gens encertat.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en István Orbán va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El Kecskeméti ho intentava per la dreta per mitjà de Olivér Zsabka, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Start-Fix FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): Start agafava avantatge al minut 9 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Mikko Huuhilo amb mestria.
  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): Als 80 minuts de partit, Stevie Dolby de Start va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 23 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Jaunzuria Arto de Start no va ser gol per ben poc.
  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, el Start va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Sebastian Bötsch s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 272 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, un refús desafortunat de Tamás Virág, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mikko Huuhilo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.