Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727054244

Liga 727054244 Información oficial sobre el partido 727054244 en Hattrick

27.04.2024 15:30:00

Hard Cola Alineación oficial del equipo 'Hard Cola' en el partido 2 - 3 Start-Fix FC Alineación oficial del equipo 'Start-Fix FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Hard Cola Alineación oficial del equipo 'Hard Cola' en el partido 1 - 5 Start-Fix FC Alineación oficial del equipo 'Start-Fix FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hard Cola

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 els aficionats van embogir quan en Andrei Dumitriu va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Hard.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Hard va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Aristote Kabungu va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de 钟 (Zhong) 隆昌 (Longchang) al minut 23 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Valeriy Fominov va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 216 Minuto 49 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Aristote Kabungu va ser clau en la jugada d'atac de Hard al minut 49, quan ell mateix va fer una passada brutal a János Bogdán, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andrei Dumitriu de Hard es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Aristote Kabungu de Hard es va guanyar la targeta groga merescudament.

Start-Fix FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 26 (Gol por el centro): Start van mostrar una bona compenetració quan al minut 26 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Mikko Huuhilo va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 164 Minuto 60 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Ziyad Hanipal de Start va marcar de penal l'empat al minut 60.
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): Amb 67 minuts jugats, Friedolin Häcker de Start va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Ignacio Frera de Start, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 10, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 263 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Sebastian Bötsch quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en László Farkas no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ignacio Frera estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Sebastian Bötsch es va quedar sol davant del porter, al minut 73. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.