Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727054076

Liga 727054076 Información oficial sobre el partido 727054076 en Hattrick

27.04.2024 15:30:00

BlutBär FC Alineación oficial del equipo 'BlutBär FC' en el partido 0 - 1 Lúd FC Alineación oficial del equipo 'Lúd FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BlutBär FC Alineación oficial del equipo 'BlutBär FC' en el partido 1 - 0 Lúd FC Alineación oficial del equipo 'Lúd FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BlutBär FC

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 5 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Hans-Heinz Beckerwald va servir per deixar enrere el gegant Mitja Korčulanić al minut 5, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 209 Minuto 37 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Endre Csöke van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Lucien Plante a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Lúd FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): Zbigniew Szymkowski va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Lúd i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Lúd van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Remi Ferrater va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Lúd van sortir al contraatac al minut 44, però Stavros Mpachramis va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): En Mitja Korčulanić va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sílvio Teixeira Coelho va fer una magnífica centrada, però la rematada de Reinaldo Gonçalves va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 286 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 80, el Lúd estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Stavros Mpachramis va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Thommas Buron de Lúd la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Elrahman Rameau de Lúd amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.