Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727053525

Liga 727053525 Información oficial sobre el partido 727053525 en Hattrick

11.05.2024 15:30:00

Gépezet FC Alineación oficial del equipo 'Gépezet FC' en el partido 3 - 2 Exit United FC Alineación oficial del equipo 'Exit United FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gépezet FC Alineación oficial del equipo 'Gépezet FC' en el partido 3 - 1 Exit United FC Alineación oficial del equipo 'Exit United FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,8 % 1,0 % 12,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gépezet FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Gépezet equilibrava la balança al minut 38. En Dávid Szűtsch, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 113 Minuto 71 (Gol por la derecha): Després de 71 minuts de partit, Reece Forster igualava per Gépezet en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Passats 76 minuts, Dávid Szűtsch, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Gépezet es posava per davant!

Exit United FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 16 (Gol de falta): Al minut 16, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Bertram Mühlfeldner posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Bertram Mühlfeldner quedar desmarcat i marcar per a Exit al minut 39. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Elek József, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 10 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Jorge Fernando Flores Barros no va ser aprofitada per en Botond Kacsó que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Exit quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Klemens Huff va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 de partit, Miklós Aszlányi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Klemens Huff que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.