Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727052966

Liga 727052966 Información oficial sobre el partido 727052966 en Hattrick

11.05.2024 15:30:00

Hello EFC Alineación oficial del equipo 'Hello EFC' en el partido 2 - 2 The Bees Alineación oficial del equipo 'The Bees' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Hello EFC Alineación oficial del equipo 'Hello EFC' en el partido 5 - 0 The Bees Alineación oficial del equipo 'The Bees' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hello EFC

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador Mykola Nikitenko de Hello, després de 10 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Andor Szűcs de Hello va aconseguir igualar el partit al minut 89, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): En János Sz. Kovács es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 206 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Márton Fehér va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 234 Minuto 24 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per János Sz. Kovács va sortir molt desviat al minut 24.
  • 212 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Hello Márton Kvaszta quasi va assolir l'empat al minut 53 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Idipodas Panagiotou de Hello va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 66, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 72 minuts, en Dominik Matvon no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Andor Szűcs va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

The Bees

Goles Goles

  • 142 Minuto 25 (Gol de contra por la izquierda): Paolo Cuccurullo va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a BFC.
  • 172 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a BFC prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Isidoros Apalidis.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 18, en un 1 contra 1 amb el porter, però Imre Szarka va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Leonardo Rodrigues des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Leonardo Rodrigues de BFC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.