Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727052461

Liga 727052461 Información oficial sobre el partido 727052461 en Hattrick

11.05.2024 15:30:00

Nyerünk FC Alineación oficial del equipo 'Nyerünk FC' en el partido 4 - 1 Kárpáttransz Alineación oficial del equipo 'Kárpáttransz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Nyerünk FC Alineación oficial del equipo 'Nyerünk FC' en el partido 6 - 0 Kárpáttransz Alineación oficial del equipo 'Kárpáttransz' en el partido
Tiene mala suerte 5.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nyerünk FC

Goles Goles

  • 190 Minuto 39 (Gol de falta): En Louis Bonnano conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-1
  • 123 Minuto 47 (Gol por la derecha): El jugador Dominik Farkas de Nyerünk, després de 47 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52, Nyerünk va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Louis Bonnano, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Nyerünk va aconseguir el 4 - 1 quan Dominik Farkas va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Zsolt Pintér va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Miloš Živadinović va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Nyerünk se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Nyerünk Dominik Farkas quasi va assolir l'empat al minut 37 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Miloš Živadinović va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Dominik Farkas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ajnur Prakljačić va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Kárpáttransz

Goles Goles

  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): Vítězslav Velechovský va marcar al minut 32 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Kárpáttransz va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alan Mango, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kárpáttransz va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bjorn Heldring va sortir per sobre el travesser.